Banan

Viktigt att veta!

Vår bana är godkänd av SVEMO och övriga myndigheter. Banlicens 2021-2023finns och det är tillåtet att träna med oregistrerade motorcyklar om man klarar enduroreglementets ljudkrav. 

För att delta i träning ska du vara medlem hos oss eller annan SVEMO-ansluten enduroklubb samt ha licens. Läs mer om licenser för dig som förare här.

All träning sker på egen risk. I banlicensen finns ett mycket begränsat försäkringsskydd, och det är klokt att att ha en egen privat försäkring.

Godkänd miljömatta ska användas i depån.

Träna aldrig ensamma och lämna inte en ensam förare kvar ute i spåret när ni kör hem. Vänta tills han/hon är i depå innan ni åker hem.

Träningsavgiften är 50 kr för dem som ej är medlemmar i Vissefjärda EK (ingen träningsavgift för medlemmar) och den betalas innan påbörjad träning. Betala helst med swish, nr 1230519785, annars i postlådan vid grillplatsen. 

Träningstider

Banan är öppen följande tider
Onsdagar kl. 16:00 - 24:00
Lördagar kl. 10:00 - 24:00

Banan är alltid stängd vid bockjakten och älgjakten, vilket normalt är mitten av augusti respektive andra veckan i oktober, men kolla nyhetsflödet här på vår hemsida eller på facebook för exakta datum. Ibland tvingas vi även stänga vid extremt väder, främst då brandrisk. Samma då: kolla nyhetsflödet här på vår hemsida eller på facebook.