Öppettider


Banan är alltid stängd vid bockjakten och älgjakten, vilket normalt är mitten av augusti respektive andra veckan i oktober, men kolla nyhetsflödet här på vår hemsida eller på facebook för exakta datum. Ibland tvingas vi även stänga vid extremt väder, främst då brandrisk. Samma då: kolla nyhetsflödet här på vår hemsida eller på facebook.


Banan är öppen följande tider
Onsdagar kl. 16:00 - 24:00
Lördagar kl. 10:00 - 24:00


Träningsavgiften är 50 kr för dem som ej är medlemmar i Vissefjärda EK (ingen träningsavgift för medlemmar) och den betalas innan påbörjad träning. Betala helst med swish, nr 1230519785, annars i postlådan vid grillplatsen.

Viktigt att veta!


Vår bana är godkänd av SVEMO och övriga myndigheter. Banlicens finns och det är tillåtet att träna med oregistrerade motorcyklar om man klarar enduroreglementets ljudkrav.

För att delta i träning ska du vara medlem hos oss eller annan SVEMO-ansluten klubb samt ha licens. Läs mer om licenser för dig som förare här.

All träning sker på egen risk. I banlicensen finns ett mycket begränsat försäkringsskydd, och det är klokt att att ha en egen privat försäkring.


- Godkänd miljömatta ska användas i depån.

- Träna aldrig ensamma och lämna inte en ensam förare kvar ute i spåret när ni kör hem.

  Vänta tills han/hon är i depå innan ni åker hem.